OHJELMA

10:00

10:15

2.krs

Tervetuloa Helsinki Coffee Festivalin ja Jäätelö- ja suklaakarnevaalin ammattilaispäivään

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Tervetuloa Helsinki Coffee Festivalin ja Jäätelö- ja suklaakarnevaalin ammattilaispäivään

Ammattilaispäivä järjestetään 21.4.2023 klo 10-14 Helsingin Kaapelitehtaalla!

Luvassa on verkostoitumisen ja herkuttelun aamupäivä, jossa pääset kuulemaan kahvin, teen, suklaan ja jäätelön uusista trendeistä ja tapaamaan muita alan ammattilaisia. Lisäksi tutustut suurimpaan valikoimaan eri paahtimoiden kahveja, teetä, jäätelöä ja suklaata saman katon alla. Ammattilaispäivän alussa julkistetaan vuoden suklaat, jäätelöt, suodatinkahvi, kofeiiniton kahvi ja kombucha.

10:30

11:30

2.krs

Vuoden kahvi-, kombucha-, jäätelö- ja suklaakilpailujen voittajat

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Vuoden kahvi-, kombucha-, jäätelö- ja suklaakilpailujen voittajat

Haastattelussa

vuoden suodatinkahvin, kofeiinittoman kahvin, kombuchan, jäätelön ja suklaan voittajat

11:30

12:15

2.krs

Vastuullisuus-paneeli (englanniksi)

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Vastuullisuus-paneeli (englanniksi)
Svante Hampf

Kuinka yritykset voivat tarjota vastuullisempaa kahvia ja teetä? Mistä tietää, että kahvi ja tee on vastuullisesti tuotettu?

Keskustelemassa:

  • Svante Hampf, Kaffa Roastery
  • Alexandre Figueiredo from Unroasted

12:15

12:45

2.krs

Pienpaahtimot Suomessa: nykyaika ja tulevaisuus

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Pienpaahtimot Suomessa: nykyaika ja tulevaisuus
Svante Hampf

Kahvitrendit, minkälaisia uusia kahveja on tulossa? Artesaanikahvilakulttuuri, kahvilakulttuurin tulevaisuus Suomessa.

Keskustelussa mukana:

  • Svante Hampf, Kaffa Roastery
  • Petri Nieminen, Caffi
  • Virpi Hyvärinen, Paahtimo Papu

12:45

13:30

2.krs

Kuinka tarjota parempaa kahvia ja teetä ravintolassa tai kahvilassa?

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Kuinka tarjota parempaa kahvia ja teetä ravintolassa tai kahvilassa?
Kaisa Kokkonen
Laura Kietäväinen
Joel Marttala

Kuinka tarjota parempaa kahvia ja teetä ravintolassa tai kahvilassa? Miten tarjota parempaa kahvia myös silloin kun asiakasmäärät ovat suuret?

Keskustelussa mm.

  • Laura Kietäväinen, Taste Expert, Paulig PRO
  • Kaisa Kokkonen, kahvikouluttaja, Kaffa Roastery
  • Joel Marttala, perustaja/paahtaja Kahwe
  • Lauri Pipinen, perustaja/paahtaja Good Life Coffee
  • Inna Tölli, Teehuone Tsaikka

12:45

13:15

2.krs

Suklaa tasting Artisan Villagessa

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Suklaa tasting Artisan Villagessa

20 ensimmäistä pääsee mukaan Chocosomnian suklaanmaisteluun. Artisan Village sijaitsee päähallin eli Merikaapelihallin viereisessä tilassa Puristamossa. Ilmoittautuminen Chosomnian osastolla!

13:30

14:00

2.krs

Diversity and Origins of Brazilian coffee

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Diversity and Origins of Brazilian coffee
Anna Vänskä

Keskustelemassa

  • Alexandre Figueiredo (Unroasted)
  • Felipe Ramos (Terracota)
  • Anna Vänskä, Category Sourcing Manager for Green Coffee at Paulig

Keskustelu englanniksi

13:30

15:30

2.krs

Silent Tea Room

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Silent Tea Room

Uppoudu teen maailmaan itselle sopivaksi hetkeksi Théhuoneen teeasiantuntijan opastuksella kuulokkeet päässä maistelemaan eri teelajikkeita. Teenmaistelua valkoisesta kohti tummempia lajikkeita, teen historiaa, tutustumista teealueisiin, valmistusprosesseihin ja erikoistyyppisesti valmistetuihin teelaatuihin. Paikkoja rajoitetusti.

14:00

14:15

2.krs

Tervetuloa!

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Tervetuloa!

Tapahtuman iltapäiväsessio alkaa

14:45

15:15

2.krs

Kesän jäätelötrendit

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Kesän jäätelötrendit

15:15

15:45

2.krs

Jäätelöbingo

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Jäätelöbingo

15:45

16:15

2.krs

Vuoden suodatinkahvin, kofeiinittoman ja kombuchan voittajat

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Vuoden suodatinkahvin, kofeiinittoman ja kombuchan voittajat

Vuoden suodatinkahvin, kofeiinittoman kahvin ja kombuchan voittajien haastattelu.

16:15

16:45

2.krs

Kombuchapaneeli

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Kombuchapaneeli
Krister Häll
Lari Laurikkala

Keskustelemassa:

  • Krister Håll, Good Guys Kombucha
  • Lari Laurikkala, perustaja, Nokkos Company

17:30

18:00

2.krs

Vuoden espresso ja teet -voittajat

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Vuoden espresso ja teet -voittajat

EN

FI

Herkullisempaa palvelua evästeillä
Käytämme palveluissamme evästeitä, joiden avulla palvelumme toimivat toivotulla tavalla ovat sinulle houkuttelevampia.

Voit antaa suostumuksesi painamalla "Hyväksy". Voit myös muuttaa valintojasi myöhemmin "Evästeasetukset"-linkin kautta.
Tietosuojaseloste