ohjelma

11:20

12:00

2.krs

Vuoden kahvi-, tee-, kombucha- ja suklaakilpailujen voittajat

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Vuoden kahvi-, tee-, kombucha- ja suklaakilpailujen voittajat
No items found.

Vuoden voittajat

vuoden suodatinkahvin, kofeiinittoman kahvin, teen, kombuchan ja suklaan voittajat palkitseminen sekä haastattelut

12:00

19:00

2.krs

Cupping by Chep - Artisan Villagessa

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Cupping by Chep - Artisan Villagessa
No items found.

Vaihtuvat kahvitoimijat esittelevät cupping-pöydässä, joka on rakennettu Chepin kierrätettävistä kuormalavoista, kahvejaan tapahtuman Artisan Village-alueella. Olet sitten kokenut ryystäjä tai ensi kertaa cuppingin parissa, muista käydä tutustumassa! Kahvinmaistelussa pyritään löytämään erilaisia makuja, vivahteita, hajuja sekä aromeita. Cuppingeihin ei tarvita erillistä ilmoittautumista.

12:00 - 13:00 Royalty Speciality Coffee

14:00 - 15:00 Good Life Coffee Roasters

16:00 - 17:00 Inka Paahtimo

17:30 - 18:30 Kaffa Roastery

12:30

13:00

2.krs

Tekoälykahvi– miten tekoäly muuttaa kahvialaa jo tänään?

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Tekoälykahvi– miten tekoäly muuttaa kahvialaa jo tänään?
No items found.

Mitä tapahtuu kun yhdistetään tämän päivän tekoälytyökalut ja kahvipaahtamisen mestarit?

Ainakin ennen näkemättömiä makuja!

Puheenvuorossa Kaffa Roasteryn Mike Akins ja Elevin Antti Merilehto kertovat miten maailman ensimmäinen tekoälykahvi syntyi.Miten tekoäly auttaa tunnistamaan ja yhdistelemään makuprofiileja tavalla, joka toimii ammattilaisen apuna.

12:30

17:30

2.krs

Kyrö Drink Lab

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Kyrö Drink Lab
No items found.

Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18

Drinkkilab ajat

Pe 19.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30

La 20.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30

Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00

13:00

13:30

2.krs

The future of food

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
The future of food
Kaisu Riihinen
No items found.

How does the future of food look like? Researcher Kaisu Riihinen will share her insights on transforming the food system with innovative solutions at VTT on event's professional day Friday April 19.

13:30

14:00

2.krs

Will the future of coffee be beanless?

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Will the future of coffee be beanless?
Dr. Heiko Rischer
No items found.

Is the future of coffee growing in a labroratory?

VTT's Research Team Leader Dr. Heiko Rischer will share the latest findings.

14:00

14:30

2.krs

Teetrendit 2024

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Teetrendit 2024
Petra Tandefelt
No items found.

Mitkä ovat teetrendit vuodelle 2024? Miksi laadukkaaseen teehen kannattaa panostaa? Haastattelussa Petra Tandefelt, Teenystävät ry:n puheenjohtaja 

14:30

15:00

2.krs

Kahvialan kilpailut - mikä on kisojen merkitys alalla ja miten päästä mukaan?

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Kahvialan kilpailut - mikä on kisojen merkitys alalla ja miten päästä mukaan?
No items found.

Coffee Competitions Finland esittäytyy

15:30

17:00

2.krs

Silent Tea Room

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Silent Tea Room
No items found.

Tervetuloa hiljentymään hetkeksi festarihumun keskellä!

Monen festarikävijän kohokohdaksi osoittautunut, Théhuoneen tarjoama, hengähdystauko löytyy jälleen yläkerrasta. 

Tänäkin vuonna Silent Tea Roomissa pyritään kurkistamaan kaikista paikoista salaisimpaan eli itseemme. Tee ja ääni saa toimia oppaanamme. Hyötyäkseen istunnosta ei tarvitse muuta kuin avointa mieltä ja alttiutta käyttää mielikuvitustaan teetä maistaessa. Istunnot kestävät noin vartin ja ovat lähes poikkeuksetta englanniksi, kulloisenkin yleisön tarpeet huomioon ottaen.

Teeoppaiden aatelia,

Gatsby

Vastaa Helsinki Coffee Festivalin Silent hengähdystauoista

Silent Tea Roomin aikataulut

Perjantaina: 15.30  – 17

Lauantaina: 12.30 –14 ja 16 –17.30

Sunnuntaina: 12.30 –14 ja 15 –16.30

15:30

16:00

2.krs

Kahvitrendit 2024

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Kahvitrendit 2024
Laura Kietäväinen
No items found.

Kahvitrendit vuodelle 2024, haastattelussa Laura Kietäväinen, Pauligin makuekspertti

15:30

16:00

2.krs

Kyrö Drink Lab

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Kyrö Drink Lab
No items found.

Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18

Drinkkilab ajat

Pe 19.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30

La 20.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30

Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00

16:00

16:30

2.krs

Jäätelöbingo by Gelato Laurentius

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Jäätelöbingo by Gelato Laurentius
No items found.

Max 50 osallistujaa.

Pelataan 2 riviä, 1 rivin bingon huutaja saa jäätelökupongin.

2 riviä voittaja saa liput ensi vuoden tapahtumaan.

16:30

17:00

2.krs

Vuoden suodatinkahvin voittaja

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Vuoden suodatinkahvin voittaja
Lauri PipinenAleksi Kuusijärvi
No items found.

Vuoden suodatinkahvin voittajan haastattelu. Tuomaristo valitsi vuoden suodatinkahvit 22 eri paahtimon kahvien joukosta. Voittajiksi julistettiin helsinkiläisen pienpaahtimon Good Life Coffee Roastersin kolumbialainen Monteblanco, mixed process by Rodrigo Sanchez -kahvi. Haastattelussa Lauri Pipinen ja Aleksi Kuusijärvi Good Life Coffee Roastersista.

17:00

17:30

2.krs

Näin teet parempaa kahvia kotona

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Näin teet parempaa kahvia kotona
Niko Olkkonen
No items found.

Wilfan asiantuntija Niko Olkkonen kertoo vinkkejä parempaan kahviin kotona.

17:30

18:00

2.krs

Vuoden espresso ja jäätelöt -voittajat

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Vuoden espresso ja jäätelöt -voittajat
No items found.

Vuoden espresso ja jäätelö -voittajien julkistus.

17:30

18:00

2.krs

Kyrö Drink Lab

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Kyrö Drink Lab
No items found.

Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18

Drinkkilab ajat

Pe 19.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30

La 20.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30

Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00

18:00

18:30

2.krs

Jäätelöbingo by Gelato Laurentius

Carnivals.fi lisätietonapin tunnus
Jäätelöbingo by Gelato Laurentius
No items found.

EN

FI

Herkullisempaa palvelua evästeillä
Käytämme palveluissamme evästeitä, joiden avulla palvelumme toimivat toivotulla tavalla ovat sinulle houkuttelevampia.

Voit antaa suostumuksesi painamalla "Hyväksy". Voit myös muuttaa valintojasi myöhemmin "Evästeasetukset"-linkin kautta.
Tietosuojaseloste