11:20
12:00
2.krs
12:00
19:00
2.krs
Vaihtuvat kahvitoimijat esittelevät cupping-pöydässä, joka on rakennettu Chepin kierrätettävistä kuormalavoista, kahvejaan tapahtuman Artisan Village-alueella. Olet sitten kokenut ryystäjä tai ensi kertaa cuppingin parissa, muista käydä tutustumassa! Kahvinmaistelussa pyritään löytämään erilaisia makuja, vivahteita, hajuja sekä aromeita. Cuppingeihin ei tarvita erillistä ilmoittautumista.
12:00 - 13:00 Royalty Speciality Coffee
14:00 - 15:00 Good Life Coffee Roasters
16:00 - 17:00 Inka Paahtimo
17:30 - 18:30 Kaffa Roastery
12:30
13:00
2.krs
Mitä tapahtuu kun yhdistetään tämän päivän tekoälytyökalut ja kahvipaahtamisen mestarit?
Ainakin ennen näkemättömiä makuja!
Puheenvuorossa Kaffa Roasteryn Mike Akins ja Elevin Antti Merilehto kertovat miten maailman ensimmäinen tekoälykahvi syntyi.Miten tekoäly auttaa tunnistamaan ja yhdistelemään makuprofiileja tavalla, joka toimii ammattilaisen apuna.
12:30
17:30
2.krs
Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18
Drinkkilab ajat
Pe 19.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
La 20.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00
13:00
13:30
2.krs
13:30
14:00
2.krs
14:00
14:30
2.krs
14:30
15:00
2.krs
15:30
17:00
2.krs
Tervetuloa hiljentymään hetkeksi festarihumun keskellä!
Monen festarikävijän kohokohdaksi osoittautunut, Théhuoneen tarjoama, hengähdystauko löytyy jälleen yläkerrasta.
Tänäkin vuonna Silent Tea Roomissa pyritään kurkistamaan kaikista paikoista salaisimpaan eli itseemme. Tee ja ääni saa toimia oppaanamme. Hyötyäkseen istunnosta ei tarvitse muuta kuin avointa mieltä ja alttiutta käyttää mielikuvitustaan teetä maistaessa. Istunnot kestävät noin vartin ja ovat lähes poikkeuksetta englanniksi, kulloisenkin yleisön tarpeet huomioon ottaen.
Teeoppaiden aatelia,
Gatsby
Vastaa Helsinki Coffee Festivalin Silent hengähdystauoista
Silent Tea Roomin aikataulut
Perjantaina: 15.30 – 17
Lauantaina: 12.30 –14 ja 16 –17.30
Sunnuntaina: 12.30 –14 ja 15 –16.30
15:30
16:00
2.krs
15:30
16:00
2.krs
Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18
Drinkkilab ajat
Pe 19.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
La 20.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00
16:00
16:30
2.krs
16:30
17:00
2.krs
Vuoden suodatinkahvin voittajan haastattelu. Tuomaristo valitsi vuoden suodatinkahvit 22 eri paahtimon kahvien joukosta. Voittajiksi julistettiin helsinkiläisen pienpaahtimon Good Life Coffee Roastersin kolumbialainen Monteblanco, mixed process by Rodrigo Sanchez -kahvi. Haastattelussa Lauri Pipinen ja Aleksi Kuusijärvi Good Life Coffee Roastersista.
17:00
17:30
2.krs
17:30
18:00
2.krs
17:30
18:00
2.krs
Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18
Drinkkilab ajat
Pe 19.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
La 20.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00