10:30
11:00
2.krs
11:30
12:00
2.krs
12:00
12:30
2.krs
12:30
14:00
2.krs
Tervetuloa hiljentymään hetkeksi festarihumun keskellä!
Monen festarikävijän kohokohdaksi osoittautunut, Théhuoneen tarjoama, hengähdystauko löytyy jälleen yläkerrasta.
Tänäkin vuonna Silent Tea Roomissa pyritään kurkistamaan kaikista paikoista salaisimpaan eli itseemme. Tee ja ääni saa toimia oppaanamme. Hyötyäkseen istunnosta ei tarvitse muuta kuin avointa mieltä ja alttiutta käyttää mielikuvitustaan teetä maistaessa. Istunnot kestävät noin vartin ja ovat lähes poikkeuksetta englanniksi, kulloisenkin yleisön tarpeet huomioon ottaen.
Teeoppaiden aatelia,
Gatsby
Vastaa Helsinki Coffee Festivalin Silent hengähdystauoista
Silent Tea Roomin aikataulut
Perjantaina: 15.30 – 17
Lauantaina: 12.30 –14 ja 16 –17.30
Sunnuntaina: 12.30 –14 ja 15 –16.30
12:30
17:30
2.krs
Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18
Drinkkilab ajat
Pe 19.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
La 20.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00
12:30
13:00
2.krs
13:00
14:00
2.krs
Vaihtuvat kahvitoimijat esittelevät cupping-pöydässä, joka on rakennettu Chepin kierrätettävistä kuormalavoista, kahvejaan tapahtuman Artisan Village-alueella. Olet sitten kokenut ryystäjä tai ensi kertaa cuppingin parissa, muista käydä tutustumassa! Kahvinmaistelussa pyritään löytämään erilaisia makuja, vivahteita, hajuja sekä aromeita. Cuppingeihin ei tarvita erillistä ilmoittautumista.
13:00 - 14:00 Paper Mill Coffee
13:00
13:30
2.krs
13:00
13:30
2.krs
Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18
Drinkkilab ajat
Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00
13:30
14:00
2.krs
Mitä tapahtuu kun yhdistetään tämän päivän tekoälytyökalut ja kahvipaahtamisen mestarit?
Ainakin ennen näkemättömiä makuja!
Elevin Antti Merilehto kertoo miten maailman ensimmäinen tekoälykahvi syntyi.Miten tekoäly auttaa tunnistamaan ja yhdistelemään makuprofiileja tavalla, joka toimii ammattilaisen apuna.
13:30
14:00
2.krs
Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18
Drinkkilab ajat
La 20.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00
15:15
15:45
2.krs
15:30
17:00
2.krs
Tervetuloa hiljentymään hetkeksi festarihumun keskellä!
Monen festarikävijän kohokohdaksi osoittautunut, Théhuoneen tarjoama, hengähdystauko löytyy jälleen yläkerrasta.
Tänäkin vuonna Silent Tea Roomissa pyritään kurkistamaan kaikista paikoista salaisimpaan eli itseemme. Tee ja ääni saa toimia oppaanamme. Hyötyäkseen istunnosta ei tarvitse muuta kuin avointa mieltä ja alttiutta käyttää mielikuvitustaan teetä maistaessa. Istunnot kestävät noin vartin ja ovat lähes poikkeuksetta englanniksi, kulloisenkin yleisön tarpeet huomioon ottaen.
Teeoppaiden aatelia,
Gatsby
Vastaa Helsinki Coffee Festivalin Silent hengähdystauoista
Silent Tea Roomin aikataulut
Perjantaina: 15.30 – 17
Lauantaina: 12.30 –14 ja 16 –17.30
Sunnuntaina: 12.30 –14 ja 15 –16.30
15:30
16:00
2.krs
Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18
Drinkkilab ajat
Pe 19.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
La 20.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00
16:00
16:30
2.krs
16:30
17:00
2.krs
Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18
Drinkkilab ajat
La 20.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00
16:45
17:15
2.krs
17:00
18:00
2.krs
Vaihtuvat kahvitoimijat esittelevät cupping-pöydässä, joka on rakennettu Chepin kierrätettävistä kuormalavoista, kahvejaan tapahtuman Artisan Village-alueella. Olet sitten kokenut ryystäjä tai ensi kertaa cuppingin parissa, muista käydä tutustumassa! Kahvinmaistelussa pyritään löytämään erilaisia makuja, vivahteita, hajuja sekä aromeita. Cuppingeihin ei tarvita erillistä ilmoittautumista.
17:00 - 18:00 Lykke Kahvitilat
17:30
18:00
2.krs
17:30
18:00
2.krs
Tule tekemään kahvidrinkkejä drinkkilabissa 2. kerroksen baarissa (erillinen maksu). Kyrö Distrilleryn drinkkilabissa opit tekemään klassisen kahvidrinkin espresso martinin vastajauhetuista espressopavuista. Voit ilmoittautua drinkkilabiin etukäteen tapahtumassa toisessa kerroksessa BARissa, mukaan mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. K-18
Drinkkilab ajat
Pe 19.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
La 20.4. klo 12.30, 13.30, 15.30, 16.30 ja 17.30
Su 21.4. klo 13.00, 15.00 ja 16.00